Welkom
Welkom op de geheel vernieuwde website van Stichting Trekkertrek Zundert. Op deze site vindt u de allerlaatste ontwikkelingen omtrent Trekkertrek Zundert. Na vele jaren onder de diverse verenigingen georganiseerde wedstrijden, vinden de wedstrijden sinds 2016 plaats onder de vlag van de Stichting Trekkertrek Zundert. Dit alles in zeer nauwe verbondenheid met Stichting Buurtschap Stuivezand. Wij heten u van harte welkom op 12 en 13 mei 2018 tijdens Crosstival en onze jaarlijkse Trekkertrekwedstrijden.
Laatste nieuws
  • Full pull

    Full pull

    De uitslag van Trekkertrek Zundert is bekend. klik hier om deze te openen. ook willen wij ook langs deze weg iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook Trekkertrek Zundert heeft gesteund, en dit tot een succes heeft gebracht. Graag tot volgend jaar op zaterdag 12 en zondag 13 mei 2018.Lees meer »
FACEBOOK

De trekkertrekwedstrijd van Zundert e.o. Is tevens de laatste van de regioklasse ( Schijf, Achtmaal en Zundert) Volop ambiance en spannende wedstrijden landbouwklasse en hypropullers. ...

Trekkertrek Zundert

mei 28, 2017, 11:00am - mei 28, 2017, 10:00pm

De trekkertrekwedstrijd van Zundert e.o. Is tevens de laatste van de regioklasse ( Schijf, Achtmaal en Zundert) Volop ambiance en spannende wedstrijden landbouwklasse en hypropullers.

View on Facebook
KLIK HIER VOOR
TTZundert
Sponsors