Welkom

Welkom op de geheel vernieuwde website van Stichting Trekkertrek Zundert. Op deze site vindt u onze allerlaatste ontwikkelingen van Trekkertrek Zundert. Na vele jaren onder de diverse verenigingen georganiseerde wedstrijden, vinden vanaf 2016 plaats onder de auspiciën van de Stichting Trekkertrek Zundert. Dit alles in zeer nauwe verbondenheid met Stichting Buurtschap Stuivezand. Wij heten u van harte welkom op onze activiteiten en zien u zeker graag terug op 7 en 8 mei 2016 tijdens de wedstrijden in de diverse klasse`s of onze feestavond. Tot dan,
___________________________________________________________________________________
Laatste nieuws
  • Binnenkort meer informatie.

    Binnenkort meer informatie.

    Binnenkort starten we aan een gloednieuwe editie van Trekkertrek Zundert 2017,  Het einde van seizoen 2016 betekend weer, dat we volle bak aan de slag gaan, om jullie een super sportief en gezellig weekend in mei 2017 aan te bieden. Volg ons via Facebook, en op onze website en je bent altijd op de hoogte […] Lees Meer »
SPONSORS
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u hier aan voor de nieuwsbrief, en u ontvangt het nieuws over Trekkertrek Zundert.


 Aanmelden 

FACEBOOK

Jawel Dames en heren, hierbij de huidige startlijsten voor de trekkertrek Zundert in de landbouwklasses. Natuurlijk komen er na ons bericht nog wel enkele deelnemers bij smile-emoticon .
Deelnemers zorg wel dat de inschrijvingen kloppen dus als je o.a. polisnummer van verzekering nog door moest doorgeven dan graag zsm. Volledig ingevuld formulier is deelname!!!

foto van Stichting Trekkertrek Zundert.

foto van Stichting Trekkertrek Zundert.

foto van Stichting Trekkertrek Zundert.

foto van Stichting Trekkertrek Zundert.
...

View on Facebook