Welkom

Welkom op de geheel vernieuwde website van Stichting Trekkertrek Zundert. Op deze site vindt u onze allerlaatste ontwikkelingen van Trekkertrek Zundert. Na vele jaren onder de diverse verenigingen georganiseerde wedstrijden, vinden vanaf 2016 plaats onder de auspiciën van de Stichting Trekkertrek Zundert. Dit alles in zeer nauwe verbondenheid met Stichting Buurtschap Stuivezand. Wij heten u van harte welkom op onze activiteiten en zien u zeker graag terug op 7 en 8 mei 2016 tijdens de wedstrijden in de diverse klasse`s of onze feestavond. Tot dan,
___________________________________________________________________________________
Laatste nieuws
  • Binnenkort meer informatie.

    Binnenkort meer informatie.

    Binnenkort starten we aan een gloednieuwe editie van Trekkertrek Zundert 2017,  Het einde van seizoen 2016 betekend weer, dat we volle bak aan de slag gaan, om jullie een super sportief en gezellig weekend in mei 2017 aan te bieden. Volg ons via Facebook, en op onze website en je bent altijd op de hoogte […] Lees Meer »
SPONSORS
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u hier aan voor de nieuwsbrief, en u ontvangt het nieuws over Trekkertrek Zundert.


 Aanmelden 

FACEBOOK

Stichting Trekkertrek Zundert shared their event. ...

Trekkertrek Zundert

mei 28, 2017, 11:00am - mei 28, 2017, 12:00pm

Grootste landbouwwedstrijd in de regio. Met landbouw klasse; 2,5: 3,5: 4,5: 5,5; 6,5; 7,5; 9 & 12 ton ! Trekkertrek Zundert ! Daar moet je bij zijn.

View on Facebook