Welkom
Welkom op de geheel vernieuwde website van Stichting Trekkertrek Zundert. Op deze site vindt u de allerlaatste ontwikkelingen omtrent Trekkertrek Zundert. Na vele jaren onder de diverse verenigingen georganiseerde wedstrijden, vinden de wedstrijden sinds 2016 plaats onder de vlag van de Stichting Trekkertrek Zundert. Dit alles in zeer nauwe verbondenheid met Stichting Buurtschap Stuivezand. Wij heten u van harte welkom op 27 en 28 mei 2017 tijdens Crosstival en onze jaarlijkse Trekkertrekwedstrijden.
Laatste nieuws
 • Inschrijving Trekkertrek Zundert gesloten.

  Inschrijving Trekkertrek Zundert gesloten.

  De inschrijving van Trekkertrek Zundert is gesloten. alle klasse,s zitten vol. U kan zich nog wel inschrijven voor het nieuwe spectaculair evenement genaamd crosstival. Klik hier voor meer informatie voor Crosstival.Lees meer »
 • Zaterdag 27 mei CROSSTIVAL

  Zaterdag 27 mei CROSSTIVAL

  Trekkertrek Zundert organiseert dit jaar op zaterdag 27 mei 2017 voor de allereerste keer CROSSTIVAL, een evenement met veel spektakel! Een evenement waar veel snelheid inzit, en waar ook jij (mits je 18+ bent) met je team aan deel kan nemen. Crosstival is een kartrace in teams van 3 personen. Je racet samen met je […]Lees meer »
 • Inschrijving Crosstival nu geopend!

  Inschrijving Crosstival nu geopend!

  De inschrijving voor Crosstival is geopend! Je kunt je inschrijven per team van drie personen. Meer informatie is te vinden onder Crosstival. Deelname aan het crosskarten kost €17,50 p.p., dit is inclusief entree voor de feesttent met in het programma Canvas! en DJ Gijs.  Klik hier om je team in te schrijven. LET OP DEELNAME IS MOGELIJK […]Lees meer »
 • DJ Gijs

  DJ Gijs

  Tijdens de afterparty na het crosskarten zal naast Canvas! ook DJ Gijs aanwezig zijn om de tent op z’n kop te gaan zetten!Lees meer »
 • Canvas! Rockin´ Hoempa

  Canvas! Rockin´ Hoempa

  Op zaterdagavond 27 mei na het crosskarten verwelkomen wij de band CANVAS! Rockin´ Hoempa. Uit de lange lijst met bekende feesttenthits selecteerden zij de 100 beste nummers om deze vervolgens samen te vatten in een 100 minuten (en een beetje) durende vette live show waarin deze nummers elkaar in sneltreinvaart op volgen.Lees meer »
FACEBOOK

De trekkertrekwedstrijd van Zundert e.o. Is tevens de laatste van de regioklasse ( Schijf, Achtmaal en Zundert) Volop ambiance en spannende wedstrijden landbouwklasse en hypropullers. ...

Trekkertrek Zundert

mei 28, 2017, 11:00am - mei 28, 2017, 10:00pm

De trekkertrekwedstrijd van Zundert e.o. Is tevens de laatste van de regioklasse ( Schijf, Achtmaal en Zundert) Volop ambiance en spannende wedstrijden landbouwklasse en hypropullers.

View on Facebook
KLIK HIER VOOR
TTZundert
Sponsors